Trädgårdsprojekt

Vi har en hel del trädgårdsprojekt på gång. Några har blivit färdiga, andra är på gång och under utveckling :). Tänkte dela med mig av lite bilder kring detta.
Trappen upp till altanen. Här var det helt igenväxt och trångt. Vi grävde bort lite skit och lade sten runt om. Trappen känns helt plötsligt mycket bredare och bättre. Detta är en tillfällig lösning tills dess att vi ska bygga om hela trappen och uteplatsen.Här låg det förut ett helt gäng med random plattor i olika storlekar och färger. Vi tyckte inte det var snyggt så vi tog bort dem, satte lite kantsten och har nu sått gräs. Detta är uteplatsen som kommer göras om inom något år. Antagligen kommer det bli plattor/ stensättning i hela detta hörn mellan altanen och garaget.Här klättrade det tidigare ett vackert Vildvin men då vi ska byta tak och måla om altanen var vi tvugna att ta ner det. Då passade vi även på att göra om hela rabatten genom att gräva ur och sätta kantsten. Här såg det förjävligt ut förut. Ingen ordning alls.Lite kantväxter planterade, uppgrävda från en annan rabatt i trädgården som vi håller på att ta bort.Här ser Ni vårt verkliga trädgårdsprojekt för denna sommar. Hela denna s.k. rabatt ska grävas bort och jämnas med marken. Här ska vi så gräs och sätta ett körsbärsträd, samt snygga till kanten mot landet.

Alla dessa bilder är tagna för ett par veckor sedan, det har hänt en del saker sedan dess. Så Ni har inom kort ett gäng nya bilder att se fram emot :)

Inga kommentarer: