Helgen v.22

Det har varit en slapp, skön helg! Tack vare det vackra vädret kändes varken kvällspasset i fredags eller lördagspasset särskilt jobbigt. Livet är liksom aningen mer rogivande och lockande när solen skiner, fåglarna kvittrar och människorna runt omkring en är glada och njuter...

Efter jobbet i lördags hämtade pappa mig och vi åkte ner till Verket för att titta på årets upplaga av Avesta Art. Här fanns fina, vackra, konstiga och otäcka saker att beskåda...precis som Avesta Art ska vara! Klicka här för en liten smygtitt. Besöket avslutades med en kopp kaffe och världens största chokladmuffin. Mums! Kvällen spenderades i min underbara trädgård, ett äppelträd fattigare. Läs om motorsågsmassakern här.

Söndagen började med en promenad längs älven tillsammans med Marie, Smilla & Saga. Dom där små fjantiga hundarna fick vi bära över alla broar, trappor och spångar. Tänk att så små hundar kan vara så tunga efter en stund. Men vi kom runt tillslut! Kvällen spenderades med lite trädgårdsarbete och sedan avnjöts en underbar middag lagad av min käre sambo. Tack älskling!

Dags för en ny vecka...då kör vi!

Inga kommentarer: